Masti pentru acnee


In afara de utilizarea produselor pentru a scapa de acnee, puteti sa va faceti masti acasa ca stimulent suplimentar pentru piele.

Masca din iaurt
Un foarte bun remediu natural care este ieftin, bun si usor. Zincul din iaurt ajuta la calmarea tenului. Intindeti iaurt simplu pe fata si lasati-l pentru 15-20min. Se clateste dupa aceea, rezultatul fiind tonifierea si hidratarea pielii. 

Masca din albus de ou
Separati albusul de ou de galbenus. Intindeti albusul de ou pe fata, dupa care puneti un strat de hartie absorbanta peste, pentru a extrage punctele negre atunci cand aceasta este scoasa, intingeti din nou albusul de ou si asteptati pana se usuca. Fata se va simti stransa atunci cand se va usca. Incepeti desprinderea hartiei absorbante si spalati usor dupa aceea. Efectul este de tonifiere si hidratare a pielii. 

Masca din argila verde 
Masca din argila verde este buna pentru controlul sebumului. Argila verde se poate achizitiona de la plafar. Se amesteca 2 linguri de argila cu 2 picaturi de ulei de arbore de ceai, dupa care se adauga putina apa calda, daca este necesara pentru a forma o pasta. Se aplica uniform pe fata si se lasa timp de 15 minute dupa care se clateste.

1 comentarii:

29 decembrie spunea...

:)

Trimiteți un comentariu