Folositi Aloe Vera pentru a scapa de acnee


Aloe este foarte eficienta atunci cand vine vorba de acnee, intrucat este un remediu complet natural. Aloe Vera este folosita la toate tipurile de infectie ale pielii; este de asemenea utilizata pentru a trata arsurile si ajuta la curatarea pielii. Este un agent anti acnee. Acesta poate fi gasit in multe sapunuri, geluri, creme si lotiuni. Aplicati aceste creme de cel putin doua ori intr-o zi pentru eficienta si puteti utiliza un sapun, de asemenea, pentru a spala fata de cel putin doua ori pe zi. Doar aplicati pe zonele afectate si veti obtine rezultate bune intr-o perioada scurta de timp. 

Aloe Vera curata excesul de ulei din piele si este recomandata de dermatologi ca fiind unul din cele mai bune moduri naturale pentru a scapa de acnee. Aceasta hidrateaza pielea si o face sa arate moale si fara acnee. Folosirea cremei de aloe vera ajuta la evitarea izbucnirii in viitor a cosurilor si a altor boli de piele. Singurul motiv pentru care trebuie sa opriti utilizarea aloei este atunci cand pielea incepe sa se irite, dar partea buna este ca nu are efecte secundare. Chiar ajuta la tratarea cicatricilor, prin stimularea sistemului imunitar.

Puteti aplica, de asemenea, pulpa de plante aloe vera direct pe zonele afectate de cosuri, dupa spalarea fetei. Dupa aproximativ o jumatate de ora, trebuie sa va spalati fata cu apa calda si sapun cu aloe, iar in cele din urma utilizati crema. Daca faceti acest lucru consecutiv, va garantez ca veti observa cum acneea incepe sa se vindece in cateva zile, iar dupa doua pana la trei saptamani nu veti mai avea probleme. 

Cu acest program nu veti mai avea nevoie de ajutorul unui dermatolog. Este un mod foarte simplu pentru a scapa de acnee peste noapte, fara a folosii medicamente, creme, geluri sau lotiuni. 

14 comentarii:

A21 spunea...

de unde as putea cumpara aloe vera planta ?

StopAcnee! spunea...

Planta Aloe Vera o puteti gasi la o florarie din orasul in care locuiti sau la una online:
- http://www.robertorossi.ro/plante-de-sol-in-ghivece/aloe-vera-15-cm-17081

Numai bine va doresc!

Anonim spunea...

De unde as putea cumpara un sapun cu aloe vera?

Anonim spunea...

pe langa aloe vera... daca te speli pe fata cu sapun Dove in fiecare dimineata scapi chiar foarte usor de acnee si puncte negre si iti tonifiaza foarte bine tenul...asa a scapat o prietena de cosuri si orice imperfectiuni de genu ale fetei. Multa bafta!!!

Anonim spunea...

uite un sapun cu aloe vera foarte bun: http://www.forever-aloevera.ro/produse/170-ingrijire-personala/382-aloe-liquid-soap---sapun-lichid-aloe-vera.html

Anonim spunea...

eu am scapat de acnee folosind aloe vera. Fiti atenti ce fel de aloe folositi ca sunt mai multe specii si nu toate sunt medicinale

Anonim spunea...

eu am acasa cam 3 plante foarte inflorite si ma uitam la ele ca la felu 14

Anonim spunea...

cum sa scap de punctele negre

Anonim spunea...

astept raspuns emilia.ioana@yahoo.com

Anonim spunea...

Anonim : pe langa aloe vera... daca te speli pe fata cu sapun Dove in fiecare dimineata scapi chiar foarte usor de acnee si puncte negre si iti tonifiaza foarte bine tenul...asa a scapat o prietena de cosuri si orice imperfectiuni de genu ale fetei. Multa bafta!!!
.................Cred ca prietena aia a ta nu prea se spala pe fata de a reusit sa scape,e cel mai groaznic sapun care il poti folosi pe ten acneic ! ai nevoie de un gel de curatare special,solutie antiseptica si dezinfectanta.

Anonim spunea...

perfect!!! chiar am o astfel de floare in casa!

bilabila1 spunea...

Eu iti recomand pentru acnee creme pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai- tea tree oil. Am folosit asa ceva, cateva produse de la Thursday Plantation si m-au scapat de cosuri si puncte negre.

Anonim spunea...

Foarte bune aceste produse de la Thursday Plantation, le-am folosit si sunt tare multumita de ele. Eu am folosit de la ei o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee.

Unknown spunea...

Depinde si de ten. Daca are ten gras nu merita de exemplu eu am tenul gras si am incercat orice prostii pasta de dinti palinca orice daf aloe vera chiar merita!

Trimiteți un comentariu