Ce trebuie sa faceti pentru a va curata pielea


Acneea este o afectiune a pielii care va poate afecta viata dumneavoastra de zi cu zi. Multi oameni spun sa nu va faceti griji pentru ca tine de varsta. Totusi, ma intreb cati dintre acesti oameni au avut de trait cu aceasta situatie. Acneea poate duce la depresie, poate afecta viata sociala si increderea dumneavoastra. Aceasta se poate prezenta pe fata, spate, brate si chiar piept. Acneea poate produce cicatrici pentru o viata intreaga. Poate fi evitata si vindecata cu unele solutii simple ce va vor permite sa va intoarceti la viata dumneavoastra fara a mai fi nevoie sa va faceti griji pentru ten. 

Stop folosirii produselor chimice pe pielea dumneavoastra. Aceste substante va usuca pielea si provoaca alte daune. Multi cosmeticieni au explicat ca multe dintre tratamentele pentru acnee de pe piata sunt atat de dure ca spalarea fetei cu clor. 

Unele reguli foarte simple, care trebuie urmate pentru binele pielii sunt:
  • Spalati-va fata de doua ori pe zi cu sapun. Verificati ingredientele acestuia atunci cand il cumparati. Nu puneti nimic pe fata ce va poate irita acneea. Incercati sa gasiti un produs natural, bazat pe plante (plafar). 
  • In fiecare dimineata, dupa ce va treziti consumati o bautura calda cu lamaie (apa fiarta cu lamaie). Acest lucru ajuta la curatarea pielii si incepe produsul de vindecare. 
  • Fiti blanzi cu pielea dvs. Protejati-o de soare, intrucat acesta poate provoca mai multe probleme.
  • Mancati bine. Stati departe de alimentele uleioase.  
  • Beti numai apa. 
  • Hidratati pielea cu produse naturale. Substantele chimice sunt de multe ori dure pentru piele si pot agrava situatia. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu