Descoperiti 4 din principalele cauze ale acneei


Am acnee pe frunte, nas si barbie. Pielea nasului este de asemenea foarte grasa. Nu inteleg de ce. Nu sunt o persoana murdara. Ma spal pe fata zi de zi. Uneori pielea mi se usuca atunci cand folosesc anumite creme. 
Asta descrie peste 90% din suferinzii de acnee din lume. Celalalt 10% sufera de acnee pe spate si scalp, in plus fata de problemele cu tenul.

Inainte de a va putea lupta cu aceasta teroare de boala, ar trebuii sa stiti unele dintre principalele cauze ale acneei:
  1. Zaharurile - Daca reduceti aportul de zahar, veti reduce problemele cu acneea.
  2. Alimentele grase - Ceva plin de grasime, cum ar fi produsele fast-food, provoaca un mare stres corpului dvs. La randul sau, acest lucru duce la aparitia cosurilor. Incercati sa stati departe de fast-food si de alimentele grase in general, daca este posibil.
  3. Parul de pe fata - Uneori, parul poate fi o cauza mare a acneei. Acesta ascunde multe grasimi iar atunci cand devine prins pe fata rezultatul ar putea fi un cos. Incercati sa va pastrati bine ingrijiti.
  4. Apa de la robinet - Acest lucru poate suna ciudat, dar cea mai multa apa de la robinet contine substante chimice care usuca pielea. Desi e bine sa va spalati des, poate doriti sa investiti intr-un filtru de apa.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu