Sapunul antiacneic


Trebuie sa va spalati pe fata de doua ori pe zi cu un sapun antiacneic. O data cand va treziti dimineata si apoi inainte de a merge la culcare. Fiti delicati cu pielea voastra atunci cand va spalati.  Este recomandat sa folositi un produs natural, bazat pe plante.

De recomandat:
  • Sapunul solid cu arbore de ceai - Hidratant si antiseptic, cu ingrediente bioactive si organice: arbore de ceai, ceai verde. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali.
  • Sapunul lichid cu arbore de ceai - Antibacterian. Ucide 99.9% din germeni. Cu ingrediente bioactive si organice: arbore de ceai, aloe vera. 100 % Natural.
  • Sapunul solid cu rodie -  Un sapun antioxidant care regenereaza si protejeaza pielea. Cu ingrediente bioactive si organice: rodie si mure. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. 
  • Sapunul lichid cu lavanda - Cu ingrediente bioactive si organice: ulei esential de lavanda, extract de floare de lavanda, aloe vera. 100 % Natural. Sapunul lichid curata in profunzime si lasa pielea proaspata si echilibrata in mod natural. Proprietatile sale antibacteriene puternice si totodata delicate purifica pielea in profunzime.
  • Sapunul solid cu aloe vera - Calmeaza si hidrateaza. Cu ingrediente bioactive si organice: aloe vera , rozmarin. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali.
  • Sapunul solid cu ulei de masline - Hidrateaza, hraneste si regenereaza pielea. Cu ingrediente bioactive, naturale si organice: ulei de masline virgin, extract de frunza de vita de vie, extract de coaja de lamaie, extract din seminte de coacaze negre, extract de seminte de fenicul, extract de cimbru, vitamina C, extract de ulei de palmier. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu