Soarele, dusmanul acneei


Soarele este cu adevarat bun. Lumina naturala a soarelui este ideala pentru organismul uman, contrar opiniei populare, care sustine faptul ca razele sale pot provoca cancerul.
Poate fi de mare ajutor persoanelor care sufera de acnee. Este foarte util pentru cei care sufera de acnee ca soarele sa bata in fiecare zi pe pielea lor, fara a folosi protectie solara. Cu toate acestea, nu doriti sa va ardeti. Soarele de dimineata este ideal. Singurul pericol este sa stati in bataia razelor sale mai mult decat pielea poate suporta. Deci, nu exagerati. De recomandat este sa stati 10-15 minute pe zi dimineata.
Cremele pentru protectie solara sunt substante nenaturale pe care nu vi le doriti pe piele timp de cateva ore intregi,ca apoi sa fie absorbite in sange. Tot ce trebuie sa faceti este sa va mentineti pielea la soare, fara protectie solara pentru perioade scurte de timp, cu nici un risc de a va arde, iar apoi sa va puneti niste haine subtiri pentru a va proteja pielea.
Daca nu aveti de ales, cremele pentru protectie solara sunt intotdeauna mai bune decat o arsura sau puteti purta o palarie larga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu